Nyheter

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Alle kommuner kan nominere hvor mange de vil fra 2019 innen disse kategoriene:

Skapende skriving

Visuell kunst

Sirkus

Teater

Annet

I 2019 må en være født tidligst i 1999 og senest i 2006 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

En bredt sammensatt jury med mye fagkompetanse velger ut de 100 ungdommene som får stipend.

I løpet av mai og juni offentliggjøres hvilke 100 unge kulturutøvere som tildeles stipend.

Ta kontakt med kulturskolen i egen kommune for utfyllende informasjon.

Oda Moes minnefond

For ungdom i, eller med tilknytning til Skaun kommune som er opptatt av sang og musikk

Oda Moes minnefond - Glødstipend

Kriterier