Skip to the content
12
mars

Informasjon fra kulturskolen

Alle kulturfunksjoner i Skaun kommune, herunder kulturskole, bibliotek, ungdomsklubb, frivilligsentral, kulturhus, idrettshaller og kino er stengt i henhold til føringer fra nasjonale myndigheter. Stenging gjelder foreløpig fram til og med 26. mars 2020.

Vi på kulturenheten prioriterer å opprettholde våre administrative funksjoner. Det vil si at vi er tilgjengelig på telefon og e-post.

For mer informasjon sjekk Skaun kommunes hjemmeside. 

Les mer

2
april

Straks god påske

Dette ble en helt annen vår enn noen hadde sett for seg. Kulturskolens lærere gjør sitt ytterste for å få gjennomført undervisninga med sine elever. Her er det mange faktorer som spiller inn, både hos elever og lærere. Vi håper dere som er elever og foresatte i kulturskolen er tålmodige og løsningsorienterte i perioden vi nå er inne i. Enkelte fag er lettere å drive fjernundervisning på enn andre.
På spørsmål om elevkontingent i denne perioden, så er det et politisk anliggende. Kontakt gjerne administrasjonen ved spørsmål.
 
Ansatte i Skaun kulturskole ønsker alle en god og forhåpentligvis frisk påske, og oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og hverandre!

Les mer